Til hovedinnhold

Snorre Gjerde, Lead Investment Stewardship Manager

Snorre Gjerde har alltid likt å jobbe i skjæringspunktet mellom finans og samfunn. Han begynte karrieren som graduate i Oljefondet, og kapret drømmejobben da programmet var ferdig. Nå er han en del av teamet som fokuserer på miljøproblemstillinger i fondets eierskapsavdeling.

Malin Norberg, Co-Chief Investment Officer Asset Strategies

Malin leder et team basert i Singapore, Oslo, London og New York. Hun stortrives med å ha hele verden som arbeidsplass, og har jobbet i Oljefondet i mer enn 12 år. – Jeg har fått nye roller og utfordringer hele tiden, og det er en av grunnene til at jeg fortsatt er her, sier Malin.

Matt Hadley, Lead Technical Architect

Helt fra Matt var liten har han vært interessert i teknologi og hvordan ting henger sammen. Han begynte med å demontere og montere støvsugere, og fra han var tenåring lærte han å bygge nettsider. Veien var kort til en teknologikarriere. Matt synes fondets satsning på teknologi er spennende, i tillegg til strategiske valg som differensierer seg fra andre organisasjoner.

Haakon Husøy, tidligere graduate

– Dette er stedet for deg som er nysgjerrig, liker det globale perspektivet og har interesse for investering og teknologi eller tverrsnittet mellom de to. Du finner ikke et mer spennende sted å være, mener Haakon Husøy, en av fondets graduates. For han var det et lett valg å søke seg til graduate-programmet.

Oscar Hjelde, ESG Data Analyst

Oscar Hjelde startet karrieren sin i fondet som summer intern i 2021. Med en teknisk utdanning kunne Oscar fint lite om finans før han søkte på programmet, men læringskurven var bratt. I dag er han fast ansatt og jobber med bærekraft og dataanalyse i eierskapsavdelingen vår.

Karrieremuligheter

Graduate-programmet

Gjennom graduate-programmet vårt får du jobbe i flere avdelinger med ulike ansvarsområder. Programmet er i utgangspunktet basert i Oslo, med muligheten til å jobbe internasjonalt.

Summer internship

Vårt summer internship gir studenter unik arbeidserfaring fra et av verdens største og mest progressive investeringsfond. Programmet varer i åtte uker mellom juni og august i Oslo eller London.

Ledige stillinger

Vi er stadig på jakt etter toppinvestorer, teknologitalenter og andre dyktige fagfolk, både i Oslo og i utlandet. I tillegg satser vi på nyutdannede og studenter.