Verdens beste globale investeringsfond

Vårt mål er å være det beste globale investeringsfondet i verden. Da trenger vi de beste talentene på laget. Vi er stadig på jakt etter toppinvestorer, teknologitalenter og andre dyktige fagfolk, både i Oslo og i utlandet. I tillegg til at vi satser på nyutdannede og studenter

Folk, kultur og mangfold

En organisasjon blir aldri bedre enn summen av sine ansatte. Folkene våre er hjertet i organisasjonen, og vår viktigste ressurs.

Fagfolk med et formål

Vi er en arbeidsplass der hver enkelt ansatt spiller en viktig rolle. Vi er fageksperter på hvert vårt felt som tar oppdraget vårt på største alvor.

Bli en del av et globalt team

Vi har kontorer og kollegaer over hele verden. Børsen sover aldri, og våre team avløser hverandre på tvers av tidssoner.

Internasjonale muligheter

Hos oss får du muligheten til å utveksle til våre kontorer i utlandet, enten over en lengre eller kortere periode.

Tverrfaglig og mangfoldig

Vi har en synlig ledelse som kommuniserer mye og er interessert i de ansatte. Vi jobber aktivt for å bygge hverandre opp, utfordre hverandre og gjøre hverandre bedre.

Gjør karriere i et sterkt fagmiljø

Hos oss jobber de sterkeste fagpersonene innen alt fra fondsforvaltning og teknologi til viktige administrative funksjoner for å bygge fremtidens investeringsorganisasjon. Vi tilbyr gode muligheter for karriereutvikling og internasjonal utveksling, som er viktig for å styrke folk en bransje som er i stadig, og rask, endring.

Karrieremuligheter

Hos oss kan du jobbe med blant annet kapitalforvaltning, ansvarlige investeringer, risikosyring og kontrollfunksjoner, drift og administrasjon. Investeringsprosessene våre er drevet av teknologi, derfor er vi også en spennende teknologiorganisasjon.

Kompetanseutvikling

Vi ønsker å være et sted der våre ansatte kan lære og bygge relevant kompetanse gjennom hele sin karriere, og bidra til både personlig og faglig utvikling. Vi er også opptatt av å ruste våre ansatte for nye ansvarsområder. Vårt viktigste mål er å oppnå høyest mulig avkastning på lang sikt, og på samme måte investerer vi langsiktig i våre ansatte.

Internasjonale muligheter

Som ansatt hos oss får du muligheten til å flytte på deg internasjonalt og jobbe fra våre kontorer i Oslo, London, New York, Singapore og Shanghai. Den globale tilstedeværelsen knytter oss tettere til markedene vi investerer i og skaper sterkere bånd til partnere i ulike deler av verden. Vårt tette samarbeid på tvers av land og kontorer fremmer kunnskapsutveksling og styrker vår kultur.

Jeg setter stor pris på det internasjonale aspektet og menneskene jeg jobber sammen med. Jeg har lært mye om andre kulturer og hvordan ting fungerer i andre land. Dette er verdifull kunnskap, som du ikke tilegner deg gjennom media eller på en to ukers ferie. Henriette Alfredsen – Compliance-rådgiver.

Et investeringsfond med et samfunnsoppdrag

Vi er verdens største fond, og vårt oppdrag er å forvalte vår felles formue. Jobben vi gjør har stor betydning for alle nordmenn, hver eneste dag. Det er et meningsfullt og komplekst samfunnsoppdrag som stiller høye krav til drift, kontroll, ansvarlighet og åpenhet. Uansett hvilken stilling du har i Norges Bank Investment Management, bidrar du til at vi løser vårt samfunnsoppdrag, nemlig å sikre våre fremtidige generasjoner. 

En ledende teknologiorganisasjon

Som forvaltere av Oljefondet skal vi være blant de ledende på teknologi og analyse for å sikre best mulig avkastning for fellesskapet. I årene fremover vil vi jobbe videre med ny teknologi som kan forbedre forvaltningen av fondet. Bli med på å bygge Norges Bank Investment Management til en ledende teknologiorganisasjon.

Start karrieren i Oljefondet

Lar du deg motivere av å jobbe i en investeringsorganisasjon som gir tilbake til Norges befolkning? Vi ser etter unge talenter med ulike bakgrunner og innfallsvinkler, som liker å ta sjanser. Vi kan tilby et unikt, internasjonalt og veldig sterkt fagmiljø.

Graduate-programmet

Gjennom vårt toårige graduate-program får du jobbe i flere avdelinger med ulike ansvarsområder. Programmet er i utgangspunktet basert i Oslo, med muligheten til å jobbe internasjonalt. Kandidater som presterer ekstra godt får også mulighet til sponset utdanning.

Summer internship

Er du student, og ønsker arbeidserfaring fra verdens største og mest progressive investeringsfond, enten i Oslo eller London? Gjennom seks uker får du et unikt innblikk i hele virksomheten, blant annet gjennom å delta på faglige treningsleirer, teamprosjekter og en egen lunsjserie. Du får utdelt din egen mentor, og vil også bli invitert til sosiale arrangementer og aktiviteter.

– Jeg vil at fondet skal være studentenes førstevalg, sier leder for fondet Nicolai Tangen.