Om oss

Hos Norges Bank Investment Management for du jobbe med et av verdens største fond. Forvaltningen av vår felles formue er et viktig og komplekst samfunnsoppdrag som krever en internasjonal investeringsorganisasjon med høye krav til drift, styring, kontroll, åpenhet og ansvarlighet. Vi kan tilby spennende utfordringene innen mange fagområder.

Ansatte

Nasjonaliteter

Kontorer globalt

Karrieremuligheter

Stort ansvar, mange muligheter

Hos oss kan du jobbe med blant annet kapitalforvaltning, ansvarlig forvaltning, risikosyring og kontrollfunksjoner, drift, administrasjon, HR og kommunikasjon.

Lær av ledende fagfolk

Jobb i et internasjonalt miljø med ledende fagfolk med bakgrunn fra mange forskjellige profesjoner, utdanninger og kulturer.

Spennende IT stillinger

Vi investerer døgnet rundt over hele verden og bruker avanserte datasystemer. Vi legger stor vekt på automatisering, sikkerhet og skyteknologi.

Søk jobb i Oljefondet

Hvis du ikke finner en relevant stilling akkurat nå, men har lyst til å jobbe hos oss, kan du få varsel når det kommer stillinger som passer din profil ved å registrere CVen din.Når du registrerer søknaden i databasen vår, velger du personlig brukernavn og passord. Når du er registrert kan du senere oppdatere informasjonen eller søke på andre stillinger.

Praktisk informasjon

  • Gjør endringer på din søknad eller registrer din CV og opprett en profil.

    Logg inn

  • Norges Bank Investment Management setter opp søkerlister for alle utlyste stillinger. I henhold til lov om rett til innsyn i dokument i offentleg verksemd (offentleglova), paragraf 25 annet ledd, kan søkerlistene bli offentliggjort. Dersom du ønsker navnet ditt unntatt fra søkerlisten, må du krysse av i boksen ved spørsmålet "Ønsker du å unnta navnet ditt fra søkerlisten?" i søknadsskjemaet.

    Norges Bank gjør oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om ikke å bli oppført på en offentlig søkerliste.

  • Norges Bank Investment Management har foretrukne leverandører for rekrutteringstjenester, som er valgt gjennom en offentlig anskaffelsesprosess. Vi kan derfor ikke vurdere CVer eller forslag fra leverandører vi ikke har en avtale med. Vi oppfordrer likevel kandidater til å kontakte oss direkte.

    Nye foretrukne leverandører vil bli vurdert under neste offentlige anskaffelsesprosessen i 2022. Hvis du er interessert i å tilby oss rekrutteringstjenester, kan du videresende din firmainformasjon, inkludert spesialfeltet, via e-post til [email protected]