Om oss

Hos Norges Bank Investment Management for du jobbe med et av verdens største fond. Forvaltningen av vår felles formue er et viktig og komplekst samfunnsoppdrag som krever en internasjonal investeringsorganisasjon med høye krav til drift, styring, kontroll, åpenhet og ansvarlighet. Vi kan tilby spennende utfordringene innen mange fagområder.

601 Ansatte

38 Nasjonaliteter

5 Kontorer globalt

Karrieremuligheter

Stort ansvar, mange muligheter

Hos oss kan du jobbe med blant annet kapitalforvaltning, ansvarlig forvaltning, risikosyring og kontrollfunksjoner, drift, administrasjon, HR og kommunikasjon.

Lær av ledende fagfolk

Jobb i et internasjonalt miljø med ledende fagfolk med bakgrunn fra mange forskjellige profesjoner, utdanninger og kulturer.

Spennende IT stillinger

Vi investerer døgnet rundt over hele verden og bruker avanserte datasystemer. Vi legger stor vekt på automatisering, sikkerhet og skyteknologi.

Søk jobb i Oljefondet

Hvis du ikke finner en relevant stilling akkurat nå, men har lyst til å jobbe hos oss, kan du få varsel når det kommer stillinger som passer din profil ved å registrere CVen din.Når du registrerer søknaden i databasen vår, velger du personlig brukernavn og passord. Når du er registrert kan du senere oppdatere informasjonen eller søke på andre stillinger.

Ledige stillinger

Praktisk informasjon