Til hovedinnhold

Nye direktører utnevnt til Norges Bank Investment Managements ledergruppe

Marthe Skaar og Ada Magnæs Aass er utnevnt til direktør for kommunikasjon og eksterne relasjoner og HR-direktør i Norges Bank Investment Management. De tiltrer stillingene 1. april.

28. mars 2023

Det er besluttet å utnevne en direktør for kommunikasjon og eksterne relasjoner, og en HR-direktør som begge vil rapportere direkte til leder i Norges Bank Investment Management. 

– Jeg er veldig glad for at Marthe og Ada har sagt ja siden kommunikasjon og HR er svært viktige områder for fondet. Marthe og Ada har begge de rette lederegenskapene, og en veldig dyp forståelse av fondet. Jeg er trygg på at de vil det beste ut av vår kommunikasjon og våre ansatte, sier leder Nicolai Tangen i Norges Bank Investment Management.  

Skaar kommer fra stillingen som fungerende kommunikasjonsdirektør i Norges Bank, og var tidligere kommunikasjonssjef for fondet. Skaar begynte i Norges Bank Investment Management i 2013 og har hatt flere ulike stillinger i fondet og i Norges Bank. 

Aass kommer fra stillingen som HR-direktør i Norges Bank. Aass begynte i Norges Bank Investment Management i 2014 og har hatt flere ulike stillinger i fondet og i Norges Bank. 

Skaar og Aass har begge jobbet tett med Nicolai siden hans ansettelse, men vil nå offisielt være en del av ledergruppen, og bidra til den overordnede strategien i organisasjonen. 

Pressekontakt:

Line Aaltvedt
Pressesjef
Tel: +47 948 54 656
Epost: press@nbim.no