Nye investeringsdirektører i Norges Bank Real Estate Management

Per Løken og Romain Veber er ansatt som henholdsvis investeringsdirektør for USA og investeringsdirektør for Europa i Norges Bank Real Estate Management. De startet i stillingene 1. September 2017. Begge kommer fra ledende stillinger i Norges Bank Real Estate Management.

5. september 2017

Investeringsstrategien er å investere i et jevnt tempo. Investeringene vil bli jevnt fordelt mellom Europa og USA, og egne investeringsdirektører er ansatt for hvert marked.

– Vi er glade for at Per og Romain har takket ja til stillingene. Begge bringer med seg erfaring, og vil videreføre investeringsstrategien vår, sier Karsten Kallevig, leder i Norges Bank Real Estate Management.

Per Løken ble ansatt i Norges Bank Investment Management i 2011, med hovedfokus på eiendomsinvesteringene i Storbritannia. Han gikk inn i stillingen som Business Manager i 2014, og han har i den siste tiden fungert som interim investeringsdirektør.

Jeg er spent og stolt over å få denne muligheten til å lede det amerikanske investeringsteamet. Vi har kommet langt siden jeg ble ansatt i fondet i 2011, og siden vi gjorde vår første eiendomsinvestering i USA i 2013. Jeg ser frem til å fortsette å bygge opp porteføljen vår sammen med teamet, sier Per Løken.

Per Løken bio

Romain Veber ble ansatt i Norges Bank Investment Management som porteføljeforvalter i 2011, med ansvar for eiendomsinvesteringene i Paris.

– Jeg er glad og stolt over å få denne muligheten. Jeg har jobbet i fondet siden 2011, og har tro på fortsatt suksess og vekst. Jeg ser frem til å samarbeide nært med teamet om denne utfordringen, sier Romain Veber.

Romain Veber bio

 

PRESSEKONTAKT

Thomas Sevang 
Head of Communications and External Relations 
Norges Bank Investment Management 
Tel: +47 926 01 756/+47 24 07 35 61 
E-post: [email protected]