Eksterne medlemmer oppnevnt til Real Estate Investment Board

Norges Banks hovedstyre har besluttet at Christian Ringnes og Petter Fredrik Neslein skal oppnevnes som faste eksterne medlemmer av investeringskomiteen Real Estate Investment Board (REIB).

28. januar 2016

Real Estate Investment Board (REIB) består av fem faste medlemmer, hvorav to eksterne medlemmer med kompetanse og erfaring fra eiendomsinvesteringer.

Hovedstyret besluttet onsdag 27. januar 2016 at Christian Ringnes og Petter Fredrik Neslein oppnevnes som medlemmer av Real Estate Investment Board frem til 1. januar 2017.

Christian Ringnes er en privat eiendomsinvestor og største eier og administrerende direktør i eiendomsselskapene Eiendomsspar og Victoria Eiendom. Ringnes er utdannet siviløkonom fra Université de Lausanne og har en MBA fra Harvard University.

Petter Fredrik Neslein er eier og administrerende direktør for eiendomsselskapet Pecunia AS. Pecunia forvalter og utvikler nærings- og boligarealer sentralt i Oslo. Neslein er utdannet siviløkonom fra Université de Fribourg og har en MBA fra Columbia University.

De eksterne medlemmene skal oppnevnes for ett år, med mulighet for forlengelse. Leder av Norges Bank Investment Management, Yngve Slyngstad, er blitt oppnevnt som leder for komiteen. Komiteen vil videre bestå av leder i Norges Bank Real Estate Management, Karsten Kallevig, og direktør for markedsrisiko i Norges Bank Investment Management, Dag Huse.

Last ned REIBs mandat (PDF)

 

Pressekontakt

Thomas Sevang
Kommunikasjonssjef i Norges Bank Investment Management
Telefon: 92 60 17 56
Epost: press@nbim.no