Til hovedinnhold

Ny Chief Compliance and Control Officer

Stephen A. Hirsch har blitt ansatt som Chief Compliance and Control Officer (CCO) i Norges Bank Investment Management. Hirsch er på plass fra 1.desember 2015.

26. november 2015

Stephen Hirsch har tidligere jobbet 12 år for fondet. Han begynte som senior porteføljeforvalter i 1998, før han ble Chief Operating Officer of Equities og Deputy Head of Equities. I 2008 ble han utnevnt til Chief Operating Officer og Deputy CEO i fondet.

– Vi er veldig glade for at Steve kommer tilbake til fondet. Han har de riktige lederegenskapene, unike ferdigheter og en dyp forståelse for fondet, sier Yngve Slyngstad, CEO i Norges Bank Investment Mangagement.

Hirsch flyttet tilbake til USA i 2010, hvor han har jobbet som Chief Investment Officer i et uavhengig investeringsrådgivningsselskap.

Han tar over for Jan Thomsen, som har gått til den nyopprettede stillingen som Chief Compliance and Control Officer i Norges Bank Real Estate Management.

Avdelingen Hirsch skal lede tar hånd om fondets arbeid med etterlevelse, internkontroll, sikkerhet og håndtering av operativ risiko.

Stephen A. Hirsch bio