Til hovedinnhold

Karsten Kallevig blir spesialrådgiver til CEO

Karsten Kallevig er utnevnt til spesialrådgiver, med fokus på unoterte investeringer.

18. september 2020

Kallevig har de siste ti årene bygget opp eiendomsporteføljen og -organisasjonen i sine roller som investeringsdirektør for eiendom i Norges Bank Investment Management (NBIM) og som CEO i Norges Bank Real Estate Management (NBREM). Han bidro i fjor til å få NBREM integrert i NBIM. Når integrasjonen nå er ferdig og organisasjonen stabilisert, vil han ta en mer strategisk rolle.

«Jeg er glad for å få Karsten inn i en mer strategisk rolle. Han har gjennom de siste ti årene bygget opp en eiendomsorganisasjon av høy kvalitet og bringer med seg verdifull investeringserfaring som vil komme fondet til nytte fremover», sier CEO Nicolai Tangen.

Kallevig vil tre ut av ledergruppen og ser frem til å bidra i en ny rolle. Det er en pågående intern prosess for å rekruttere en Chief Real Asset Officer, og Kallevig vil jobbe tett med denne personen.

«Jeg er veldig stolt over det vi har oppnådd det siste tiåret. Organisasjonen er nå godt posisjonert for fremtiden, og jeg ser frem til å ta en ny rolle i fondet fremover», sier Karsten Kallevig.

Den nye ledergruppen er ventet å bli annonsert i oktober.

Pressekontakt:

Line Aaltvedt     
Presseansvarlig
Tel: 948 54 656
Epost: press@nbim.no