IT-karrierer

Kapitalforvaltningen er IT- og informasjonsintensiv. Vi investerer døgnet rundt i hele verden og er avhengige av avanserte datasystemer for å kommunisere med markedsplasser og prosessere informasjon fortløpende. For tiden rekrutterer vi IT-folk som kan hjelpe oss med å styrke vår investeringsplattform. Vi legger stor vekt på automatisering, sikkerhet og skyteknologi.

Vår driftsavdeling har 100 høyt kvalifiserte ansatte. Vi jobber globalt og døgnet rundt fra våre kontorer i New York, Oslo og Singapore. Hver dag prosesserer vi store mengder data for å gi våre forvaltere oppdatert informasjon av høy kvalitet. Handel i verdipapirer blir utført elektronisk via 100 motparter, i 70 land og i 50 valutaer.

Vi ser på teknologi som en nøkkel til å skaffe oss konkurransefordeler. Vi foretar nå en grunnleggende omlegging av vår IT-infrastruktur for å kunne gjøre jobben vår på en raskere og bedre måte. Viktige elementer i omleggingen er automatisering, smidig metode og skyteknologi, inkludert maskinlæring og kunstig intelligens.

Vi ser etter

  • Erfarne og nyutdannede IT-folk til ulike IT-stillinger
  • Folk med ulik spesialisering, men med scripting og automatisering som forutsetning
  • Folk som snakker flytende engelsk, har gode analytiske evner og ønsker å dele kunnskap

Vi kan tilby

  • Spennende karrieremuligheter i en organisasjon som ønsker å være ledende på teknologi i bransjen
  • En utfordrende jobb på et av våre kontorer i Oslo, New York eller Singapore
  • Muligheten til å gjøre en forskjell og bidra til å ivareta finansielle verdier for fremtidige generasjoner

Ledige stillinger

Besøk oss på LinkedIn

Kontakt oss