Til hovedinnhold

Oscar Hjelde

Oscar Hjelde startet karrieren sin i fondet som summer intern i 2021. Med en teknisk utdanning kunne Oscar fint lite om finans før han søkte på programmet, men læringskurven var bratt. I dag er han fast ansatt og jobber med bærekraft og dataanalyse i eierskapsavdelingen vår.

Pernille Fathi

Pernille er utdannet fysiker. Veien til finans og Oljefondet kunne derfor virke lang. Akkurat hvor lang, ville Pernille finne ut av. Hun jobbet på et prosjekt som tok for seg simuleringer av det europeiske kraftmarkedet. Det skulle vise seg å passe perfekt. Fysikkbakgrunnen hennes var slett ikke så uvanlig som hun først trodde.

Walid Demloj

Walid Demloj studerer vanligvis data og kunstig intelligens. Sommeren 2022 var han summer intern hos oss. Sammen med fire andre, utviklet han en modell som regner ut sannsynligheten for om en aksje vinner eller taper mot markedet.

Ellinor Palliatto

Ellinor tilbrakte sommeren 2022 som summer intern ved London-kontoret vårt. Der jobbet hun tett med en av fondets porteføljeforvaltere. Sammen undersøkte de hva slags teknologi som kan bidra til å redusere klimautslipp fra jernbanene i Nord-Amerika. Det å ha en av porteføljeforvalterne våre som nærmeste kollega en hel sommer, gjorde at Ellinor lærte om mye mer enn jernbane og dekarbonisering.

Karrieremuligheter

Summer internship

Vårt summer internship gir studenter unik arbeidserfaring fra et av verdens største og mest progressive investeringsfond. Programmet varer i åtte uker mellom juni og august i Oslo eller London.

Graduate-programmet

Gjennom graduate-programmet vårt får du jobbe i flere avdelinger med ulike ansvarsområder. Programmet er i utgangspunktet basert i Oslo, med muligheten til å jobbe internasjonalt.

Ledige stillinger

Vi er stadig på jakt etter toppinvestorer, teknologitalenter og andre dyktige fagfolk, både i Oslo og i utlandet. I tillegg satser vi på nyutdannede og studenter.