Hopp til innhold

Ledige stillinger

For å søke på en av våre utlyste stillinger velger du relevant stilling i listen nedenfor og klikker "Send application" i stillingsutlysningen.

Logg inn

Gjør endringer på din søknad eller registrer din CV og opprett en digital Job Agent.

Login Job Agent

Offentliggjøring av søkerlister

Norges Bank Investment Management setter opp søkerlister for alle utlyste stillinger. I henhold til lov om rett til innsyn i dokument i offentleg verksemd (offentleglova), paragraf 25 annet ledd, kan søkerlistene bli offentliggjort. Dersom du ønsker navnet ditt unntatt fra søkerlisten, må du krysse av i boksen ved spørsmålet "Ønsker du å unnta navnet ditt fra søkerlisten?" i søknadsskjemaet.

Norges Bank gjør oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om ikke å bli oppført på en offentlig søkerliste.

Informasjon til rekrutteringsbyråer

Norges Bank Investment Management har foretrukne leverandører for rekrutteringstjenester, som er valgt gjennom en offentlig anskaffelsesprosess. Vi kan derfor ikke vurdere CVer eller forslag fra leverandører vi ikke har en avtale med. Vi oppfordrer likevel kandidater til å kontakte oss direkte.

Nye foretrukne leverandører vil bli vurdert under neste offentlige anskaffelsesprosessen i 2018. Hvis du er interessert i å tilby oss rekrutteringstjenester, kan du videresende din firmainformasjon, inkludert spesialfeltet, via e-post til [email protected]

Når du registrerer søknaden i databasen vår, velger du personlig brukernavn og passord. Når du er registrert kan du senere oppdatere informasjonen eller søke på andre stillinger.

Hvis du ikke finner en relevant stilling akkurat nå, men har lyst til å jobbe hos oss, kan du få varsel når det kommer stillinger som passer din profil ved å registrere CVen din i databasen.

LEDIGE STILLINGER: