Til hovedinnhold

Rådgivende utvalg for eiendomsinvesteringer

Real Estate Advisory Board er et rådgivende utvalg for direktøren for eiendom- og infrastrukturinvesteringer.

Utvalget gir investeringsråd til direktør for eiendom- og infrastrukturinvesteringer. Dette inkluderer spørsmål om eierstruktur, kommersielle forhold, pris, risiko og strategi. Alle investeringer over 100 millioner dollar skal legges fram for Real Estate Advisory Board. 

Real Estate Advisory Board består av direktør for eiendom- og infrastrukturinvesteringer, direktør for unotert eiendom, direktør for notert eiendom, direktør for risikoanalyse og to eksterne rådgivere.

Eksterne rådgivere


Mark Burton
Burton startet sin karriere innen eiendom i Cluttons i 1967, og karrieren har senere inkludert lederstillinger i United Bank of Kuwait, AXA REIM og AIG Global Real Estate Investment Europe. I 2010 begynte han som investeringsdirektør i Real Estate Development i Abu Dhabi Investment Authority, og han har tidligere hatt samme rolle i Abu Dhabi Investment Council. Han er i tillegg styremedlem i en rekke eiendomsselskaper og organisasjoner, herunder AEW UK Reis Plc (styreleder), Real Estate Credit Investments og Value Retail Plc.

Andrew Strang 
Strange er Chartered Surveyor (autorisert ekspert). Han startet sin karriere i CB Richard Ellis og har spesialisert seg på eiendomsmarkedet. Han var tidligere administrerende direktør i Threadneedle Property Investments i 17 år, før han begynte som styreleder i Hermes Real Estate Investment Management. Han er også eiendomskonsulent for AEW UK og eksternt styremedlem for Intu Properties og Capital and Counties Properties Plc.

John Wythe (varamedlem)
Whythe har over 35 års erfaring med forvaltning i eiendomsbransjen, inkludert stilling som Head of Fund Management hos Prudential Property Investment Managers (nå M&G Real Estate). Han er medlem av styret og investeringskomiteen og har en ledende rolle i eiendomsavdelingen til Church Commissioners for England. Wythe er i tillegg styreleder for The Portman Estate og styremedlem for The Pollen Estate. Han er medlem av investeringskomiteer for DTZ Investors og eiendomskonsulent for AIA. Han er også i styret i noen av Norges Bank Real Estate Managements selskaper.

Sist oppdatert: 14.03.2017